Castro vrea patroni şi privatizări în Cuba

Economia Cubei se pregăteşte pentru primele reforme semnificative din 1960 şi până în prezent. Preşedintele Raul Castro, fratele fostului lider Fidel Castro, a anunţat că, din 2011, cubanezii îşi vor putea înfiinţa propriile afaceri, însă în domenii limitate (arendarea de terenuri, cooperative).

4 afișări
Imaginea articolului Castro vrea patroni şi privatizări în Cuba

Castro vrea patroni şi privatizări în Cuba

Guvernul comunist de la Havana controlează aproximativ 85% din forţa de muncă din Cuba, adică aproximativ 5,1 milioane de persoane.Pentru a reduce această pondere, un milion de locuri de muncă de la stat vor fi desfiinţate, dintre care jumătate până în luna martie. În schimb, persoanele rămase şomere vor fi încurajate să-şi înceapă propriile afaceri.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici