Cat a castigat Banca Transilvania anul trecut: intre 102 si 123 mil. €

Banca Transilvania, institutia cea mai mare cu capital privat romanesc, ar putea afisa pentru 2008 un profit net intre 377,9 si 452 mil. lei (102,6 si 122,7 mil. euro, calculat la un curs de 3,6827), in crestere cu aproximativ 32% fata de castigul din 2007, in conditiile in care banca a facut provizionari mai mari in ultimul trimestru al anului.

1 afișare
Imaginea articolului Cat a castigat Banca Transilvania anul trecut: intre 102 si 123 mil. €

Cat a castigat Banca Transilvania anul trecut: intre 102 si 123 mil. €

In ceea ce priveste activele bancii, este asteptat faptul ca acestea sa atinga pragul maxim de 4,71 mld. euro (18,8 mld. lei), la finele anului trecut, potrivit acelorasi surse.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici