Cât cheltuiesc pe haine Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg

Vorbim despre antreprenorii şi managerii marilor companii din lume. Alegerile vestimentare au un impact important asupra identităţii oamenilor. Iar fondatorii celor mai importante branduri de astăzi nu fac excepţie de la regulă.

6 afișări
Imaginea articolului Cât cheltuiesc pe haine Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg

Cât cheltuiesc pe haine Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Winston Churchill purta mereu papion, iar Michael Jackson avea aproape întotdeauna o mănuşă albă. Şi asta pentru că stilul vestimentar îi caracteriza. Directorii marilor corporaţii de tehnologie de azi preferă ţinutele sport şi pe cele clasice. Dacă însă credeai că pentru un look impecabil aceştia cheltuiesc mii de dolari, află că lucrurile nu stau chiar aşa.

Steve Jobs, co-fondatorul Apple este cunoscut pentru chibzuinţa care-l defineşte. Acesta esta văzut adesea îmbrăcat în ţinute sport, precum o pereche de blugi (Levis - 58 dolari) şi un pulover de culoare închis (Carhatt - 28 dolari).

Cel mai cunoscut şi printre cei mai tineri antreprenori miliardari la ora actuală este, fără doar şi poate, Mark Zuckerberg. Succesul reţelei de socializare Facebook i-a adus o avere estimată la şapte miliarde de dolari, o sumă cu care îşi poate cumpăra piese vestimentare de la cele mai mari case de modă din lume. În schimb, Mark preferă ţinutele sport - papuci Adidas (30 dolari), honorac de pe Wholesaler.com (12,41 dolari), tricou de pe Cheaptees.com (8 dolari) şi pe cele casual (pulover de la Edun - 298 dolari).

Citeşte mai multe despre cât cheltuiesc pe haine Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici