Cât costă un Ford Mustan din anii 60, un Pontiac GTO sau un Cadillac DeVille pe şoselele din România

Pontiac GTO unul dintre cele mai cunoscute "muscle cars" din acea perioadă, poate fi achiziţionat cu aproape 30.000 de euro. Aceasta dispune de un motor de 6,6 litri care dezvoltă nu mai puţin de 350 CP. Un Pontiac GTO a apărut în filmul Triple X condus de actorul Vin Diesel.

6 afișări
Imaginea articolului Cât costă un Ford Mustan din anii 60, un Pontiac GTO sau un Cadillac DeVille pe şoselele din România

Cât costă un Ford Mustan din anii 60, un Pontiac GTO sau un Cadillac DeVille pe şoselele din România (Imagine: ZF)

Un automobil de colecţie, produs înainte de 1970, va atrage întotdeauna mai multe priviri pe stradă chiar şi decât un automobil exclusivist proaspăt lansat. În condiţiile în care şi gusturile clienţilor din România s-au aliniat la "standardele" internaţionale, tot mai mulţi colecţionari aleg să cumpere sau să restaureze automobile legendare care au schimbat cursul istoriei.

Mai mult, maşinile de colecţie asigură un statut de "connosieur" celui de la volan şi mai mult, asigură şi o economie la buget acestea fiind scutite de plata impozitului anual.

Ford Mustang din anii 60, celebrul Pontiac GTO, similar celui condus de Vin Diesel în prima parte a filmului XXX, Cadillac DeVille sau chiar IMS-uri sau Broscuţe Volkswagen sunt comercializate pe site-urile specializate în comerţul cu maşini second-hand la preţuri care de multe ori depăşesc pe cele ale unor modele noi cu performanţe similare.

Citeşte mai multe despre maşinile "visului american" pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici