Cât te costă să faci Revelionul în restaurantele din Capitală?

Restaurantele din capitală organizează petreceri pentru noaptea de trecere dintre ani pentru românii care aleg să rămână în Bucureşti şi să nu plece la munte sau peste graniţă.

9 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să faci Revelionul în restaurantele din Capitală?

Cât te costă să faci Revelionul în restaurantele din Capitală? (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Petrecerea de Revelion costă în restaurantele de sine stătătoare, nu în cele din cadrul hotelurilor, potrivit datelor centralizate de ZF, între 220 şi 490 de lei. Preţul cuprinde de cele mai multe ori mâncare, băutură şi spectacol de muzică şi dans.

Cel mai ieftin, cu 220 de lei, se poate petrece de revelion la restaurantele Historia. În cele trei restaurante Historia din Capitală există însă mai multe variante de meniu, care au preţuri diferite, care încep la 220 de lei şi urcă la 350 de lei.

În schimbul sumei de 220 de lei invitatul primeşte băutură şi mâncare - open bar cu bufet suedez - şi muzică pusă de un DJ. Pentru open bar însă cu meniu a la carte şi pentru un concert al trupei Sorin Zlat Band, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 300 şi 350 de lei.

Citeşte mai multe despre tarifele practicate de restaurantele din Bucureşti pentru petrecerea de revelion pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici