Cătălin Voicu refuză să-şi declare averea şi încasează în puşcărie bani de la Senat

Cătălin Voicu, deşi puşcăriaş, are condiţii complete pentru un stil de viaţă de-a dreptul hedonist - trai neneacă pe banii Senatului, în mijlocul borfaşilor, acolo unde îi stă bine.

5 afișări
Imaginea articolului Cătălin Voicu refuză să-şi declare averea şi încasează în puşcărie bani de la Senat

Cătălin Voicu refuză să-şi declare averea şi încasează în puşcărie bani de la Senat

Un corupt de lux, evident, nu poate beneficia decåt de condiţii de lux. Voicu e tare-n bulan şi din pårnaie, permiţåndu-şi să sfideze legea şi de la bulău. Voicu, autor al unei savante expuneri academice intitulate "Locul şi rolul Poliţiei Romåne în prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional în Romånia - 2003", s-a ocupat exact de extinderea fenomenului infracţional, la vårful statului, fapt pentru care este recompensat în continuare.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici