Catuse de aur la PRO

Vestea ca Mihai Morar si Daniel Buzdugan divorteaza de Radio 21 i-a lovit in moalele capului pe numeros ii lor fani, pentru care dezmeticirea de dimineata, spalatul vaselor sau traficul de balamuc erau mult mai suportabile in compania celor doi maestri ai hazului fara frontiere.

1 afișare
Imaginea articolului Catuse de aur la PRO

Catuse de aur la PRO

Nici a doua veste, ca duetul se muta cu arme si bagaje la trustul Pro, nu e de natura sa invioreze atmosfera. In primul rind, pentru ca asta atrage dupa sine incetarea oricaror relatii cu Antenele.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici