Cazul «Obor» Ontanu a distrus piata pentru mafia imobiliara

In urma cu doua luni, „Gardianul“ va prezenta o noua ipoteza legata de manevrele din jurul afacerii „Mall Obor“. Scriam atunci ca „investitorii“, mâna in mâna cu primarul Nicolae Ontanu si subordonatii acestuia, cauta cai si mijloace de a stopa proiectul din vina administratiei.

1 afișare
Imaginea articolului Cazul «Obor» Ontanu a distrus piata pentru mafia imobiliara

Cazul «Obor» Ontanu a distrus piata pentru mafia imobiliara

Urmarea acestui demers, conform contractului de parteneriat public-privat incheiat intre Consiliul local al sectorului 2 si societatea comerciala care urma sa construiasca iluzoriul mall, era despagubirea investitorilor pentru toate cheltuielile facute cu proiectul. Ipoteza respectiva capata tot mai multa credibilitate, având in vedere si alti pasi facuti de cele doua parti semnatare ale contractului de parteneriat public-privat, pentru a respecta toate etapele cerute de acordul respectiv inainte de incetarea sa de drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici