Ce extravaganţe şi-ar permite fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din averea de 7 mld. de dolari. O navă spaţială sau o tonă de aur

Câte lucruri îşi pot cumpăra oamenii de afaceri care deţin miliarde de dolari. Să luăm exemplul celui mai cunoscut antreprenor la ora actuală: Mark Zuckerberg, care a dat lovitura vieţii sale din camera de cămin a Universităţii Harvard. Cel care a creat cea mai mare şi mai populară reţea de socializare din întreaga lume are o avere estimată la aproape 7 miliarde de dolari, potrivit Incont.ro.

6 afișări
Imaginea articolului Ce extravaganţe şi-ar permite fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din averea de 7 mld. de dolari. O navă spaţială sau o tonă de aur

Ce extravaganţe şi-ar permite fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din averea de 7 mld. de dolari. O navă spaţială sau o tonă de aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Programatorul care a născut admiraţii şi invidii, deopotrivă, punând bazele celui mai puternic fenomen social din ultimii ani, are doar 28 de ani şi miliarde de dolari în cont. Mai exact, 6,9 la număr, cifră care l-a plasat pe locul 35 din 400 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume.

ce ar putea să-şi cumpere tânărul antreprenor cu cele 6,9 miliarde de dolari? depăşind sintagma "o mulţime de lucruri", Incont.ro s-a gândit să fie mai precis. Şi anume: Zuckerberg îşi poate cumpăra cele mai luxoase proprietăţi. Spre exemplu, extravaganta casă XP a lui Bill Gates, în valoare de 147 milioane de dolari.

Alfă ce şi-ar putea cumpăra fondatorul Facebook cu averea sa pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici