Ce garsonieră poţi cumpăra cu un buget de până la 30.000 de euro

Dacă ai un buget de maximum 30.000 de euro şi vrei să-ţi iei o garsonieră în Bucureşti ai putea porni de la următorul caz: La ora actuală pe site-urile de anunţuri sunt garsoniere de 22 de metri pătraţi, în zonă ca Militari, care costă 14.500 de euro, preţ cerut.

22 afișări
Imaginea articolului Ce garsonieră poţi cumpăra cu un buget de până la 30.000 de euro

Ce garsonieră poţi cumpăra cu un buget de până la 30.000 de euro (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Teoretic, acest lucru poate înseamna că la un buget de 30.000 de euro poţi să-ţi iei o "casuţă" încăpătoare şi frumoasă.

Mai multe oferte găsiţi pe anuntul.ro.

La 20 de metri pătraţi, dacă vă surâde vreun pic aceasta idee,puteţi sta la Vitan, dar doar după ce achitati o sumă în jur de 25.000 de euro.

La o suprafaţă de 24 de metri pătraţi, în Zona Universitate, puteţi găsi o garsonieră moderna la 26.000 de euro.

Citeşte mai multe despre garsonierele din Bucureşti pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici