Ce îi aşteaptă pe români în 2011

Anul 2011 se anunţă plin de incertitudine pentru românii care lucrează în sectorul bugetar, dar ceva mai bun pentru cei din mediul privat. În timp ce grosul disponibilizărilor bugetarilor se amână pentru acest an, multe firme intră în 2011 cu personalul mult subţiat.

4 afișări
Imaginea articolului Ce îi aşteaptă pe români în 2011

Ce îi aşteaptă pe români în 2011

Astfel, 50.000 de bugetari care ar fi trebuit să părăsească sistemul până la sfârşitul lui decembrie 2010 ar urma să-şi piardă posturile în cursul acestui an. Acestora li se vor adăuga, spun autorităţile, alţi 15.000 de angajaţi, trecuţi de la bun început pe calendarul restructurărilor din 2011. Mulţi dintre viitorii disponibilizaţi sunt angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici