Ce mai vând băncile la executări silite: O casă de vacanţă, un sediu de firmă, un ansamblu rezidenţial, o gradiniţă. Ce aţi cumpăra?

Un apartament, o casă de vacanţă, un sediu de firmă, un ansamblu rezidenţial, o grădiniţă? Ce aţi cumpăra dacă toate aceste bunuri ar fi la dispoziţia dumneavoastră la preţuri cât mai bune? Băncile fac tot posibilul să vândă, iar oferta a crescut semnificativ în ultima perioada. Asta nu înseamnă că Fiscul stă cu mâinile în sân: din contră, dublează oferta de bunuri executate silit.

8 afișări
Imaginea articolului Ce mai vând băncile la executări silite: O casă de vacanţă, un sediu de firmă, un ansamblu rezidenţial, o gradiniţă. Ce aţi cumpăra?

Ce mai vând băncile la executări silite: O casă de vacanţă, un sediu de firmă, un ansamblu rezidenţial, o gradiniţă. Ce aţi cumpăra? (Imagine: Bogdan Maran/Meiafax Foto)

Executările silite aduc oportunităţi de nebănuit şi oferte de nerefuzat. Sedii de firmă găseşti la BCR, dar nu numai.

Tot la BCR ai parte de apartamente.

O benzinărie poate să fie ceea ce vrei cu adevarat. Dacă vrei să faci investiţii imobiliare poţi cumpăra proiecte cu totul.

La Raiffeisen Bank găseşti multe apartamente şi terenuri. Preţurile sunt comparabile cu cele de pe piaţa imobiliară, dar sunt totuşi mai mici.

Citeşte mai multe despre ce mai vând băcile la executări silite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici