Ce nu ar trebui să spui într-un interviu de angajare

Te intimidează ideea unui interviu de angajare? Ai emoţii înaintea unei întâlniri importante de afaceri? Te gândeşti cu teroare la momentul negocierii? Nu te simţi stăpân pe tehnicile tale de convingere? Iată câteva trucuri care îţi vor folosi în situaţiile mai sus menţionate.

3 afișări
Imaginea articolului Ce nu ar trebui să spui într-un interviu de angajare

Interviu de angajare (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Specialiştii americani au realizat o listă a lucrurilor ce NU trebuie menţionate în cadrul unei negocieri, transmite site-ul inc.com.

Aşadar, dacă eşti la început de carieră sau te simţi pus în dificultate în momentul unei negocieri, iată câteva ponturi de care ar trebui să ţii seamă.

Cel mai important factor într-o negociere rămâne calmul. Indiferent că negociezi un contract de muncă, o colaborare cu un viitor asociat sau programul flexibil pe care speri să-l obţii la noul job, indicat este să-ţi păstrezi calmul. În acest mod, îi arăţi angajatorului că eşti stăpân pe situaţie şi pe hotărârile tale.

Fiecare antreprenor petrece mai mult timp "tocmindu-se" cu clienţii, investitorii, angajaţii sau clienţii săi. Cele mai multe afaceri private se bazează pe negociere între proprietari şi consumatori. Cei mai mulţi dintre întreprinzători se focalizează pe anumite mişcări, sintagmen, fraze, uneori chiar şi pe fler pentru a duce discuţia în punctul în care doresc, obţinând astfel puncte în favoarea lor. Cum procedează însă aceştia atunci când partenerul de discuţii devine pur şi simplu "inabordabil? Cum trec peste momentele stânjenitoare, poate chiar de intimidare? Iată câteva lucruri pe care NU ar trebui să le faci într-o negociere profesională.

1. Cuvântul "între".

2. "Suntem aproape să reuşim".

Citeşte mai multe despre ce nu ar trebui să spui într-un interviu de angajare pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici