Ce pariu nebun a câştigat Mihai Costea cu şefii Craiovei şi de ce i se spune "Nilă"!

Un talent înnăscut, care îţi poate câştiga de unul singur un meci, dar care la fel de bine te poate exaspera prin ineficienţă, lipsă de inspiraţie sau ratări incredibile. Acesta este Mihai Costea, fotbalistul pe care Gigi Becali l-a vrut neapărat în Ghencea.

5 afișări
Imaginea articolului Ce pariu nebun a câştigat Mihai Costea cu şefii Craiovei şi de ce i se spune "Nilă"!

Ce pariu nebun a câştigat Mihai Costea cu şefii Craiovei şi de ce i se spune "Nilă"!

Noul star al Stelei se află în faţa celei mai mari provocări din carieră. Nu atât pretenţiile de la noul său club îl pot presa, cât mai ales faptul că pentru prima dată se va despărţi de fratele său mai mare.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici