Ce salarii dau companiile absolventilor de facultate: de la 250 la 1.200 de euro pe luna

Salariile nete pe care le primesc tinerii care vor sa se angajeze variaza intre 300 si 1.200 de euro net pe luna, cel mai bine platiti fiind softistii.

1 afișare
Imaginea articolului Ce salarii dau companiile absolventilor de facultate: de la 250 la 1.200 de euro pe luna

Ce salarii dau companiile absolventilor de facultate: de la 250 la 1.200 de euro pe luna

"Ofertele salariale au scazut, in medie, cu 20% de la inceputul crizei, insa scaderile difera foarte mult in functie de domeniu de activitate si departamente. Cele mai mari scaderi au fost in randul angajatilor din management, marketing sau PR, insa pentru functiile din IT, de exemplu, salariile nu au scazut", spune Mirela Marinescu, recruitment director la APT, unul dintre jucatorii din top cinci din recrutare.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici