Ce salariu cere un manager pentru a conduce o companie de stat

Ovidiu Wencz, executivul care a ocupat timp de nouă ani funcţia de director general al producătorului de mezeluri Campofrio, spune că ar accepta să preia conducerea unei companii de stat pentru un salariu de cel puţin 150.000 de euro pe an (12.500 de euro/lună).

4 afișări
Imaginea articolului Ce salariu cere un manager pentru a conduce o companie de stat

Ce salariu cere un manager pentru a conduce o companie de stat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Declaraţia lui Wencz vine în condiţiile în care reprezentanţii FMI au spus că 15 mari companii de stat, printre care se află Hidroelectrica sau Nuclearelectrica, trebuie să aibă management privat.

"Aş accepta să conduc o companie de stat strict pentru bani, pe un contract de management încheiat cu ajutorul unei firme mari de avocatură, cu obiective clare şi pentru o perioadă bine stabilită", a spus Weicz.

Citeşte mai multe despre salariul cerut de manager pentru a conduce o companie de stat pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici