Ce spune un inginer care a lucrat cu Jobs. Lecţii de management de la „Michelangelo al erei digitale”

Strălucirea Apple ar eclipsa orice start-up din domeniul IT, susţin angajaţii corporaţiei americane. Şi asta deoarece Apple însăşi a început ca un start-up care a devenit, treptat, un business uriaş, admirat de o lume întreagă. Secretul care a transformat o firmă no name într-un brand constă în concentrarea inginerilor şi minimalizarea birocraţiei interne. Nu în ultimul rând, respectul faţă de angajaţi joacă un rol important susţine un fost angajat al Apple, într-un interviu acordat Business Insider.

2 afișări
Imaginea articolului Ce spune un inginer care a lucrat cu Jobs. Lecţii de management de la „Michelangelo al erei digitale”

Ce spune un inginer care a lucrat cu Jobs. Lecţii de management de la „Michelangelo al erei digitale” (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sachin Agarwal şi-a petrecut şase ani lucrând pentru cea mai admirată companie din lume. Astăzi, activează pentru Posterous, însă declară că experienţa pe care a trăit-o alături de Steve Jobs i-a influenţat întreaga carieră. Inginerul povesteşte că Jobs era un lider epic.

Citeşte mai multe despre cum conducea Steve Jobs compania pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici