Ce spunea Mark Zuckerberg despre Facebook în 2005

Într-un interviu acordat în 2005, omul din spatele Facebook - Mark Zuckerberg - vorbea despre succesul pe grupuri mici al reţelei de socializare şi nu îi înţelegea pe cei "care îşi doresc mai mult sau ţintesc spre cucerirea întregii lumi". Îmbrăcat doar în pantaloni scurţi şi într-un tricou şi cu un pahar de bere în mână, şeful Facebook sărbătorea la acea vreme alături de echipa sa atingerea pragului de 3 milioane de utilizatori, scrie Daily Mail.

8 afișări
Imaginea articolului Ce spunea Mark Zuckerberg despre Facebook în 2005

Mark Zuckerberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zuckerberg a vorbit despre începuturile a ceea ce este azi Facebook. "Când m-am decis să pun bazele Facebook, eram singur, nu aveam ajutorul nimănui. Dar nu aveam acces la informaţiile de contact ale tuturor din campus, nu în modul în care le deţine universitatea. Aşa că m-am decis să lansez Facebook într-o manieră suficient de atractivă pentru ca oamenii să fie interesaţi să se înscrie şi să îşi completeze singuri datele", a povestit fondatorul celei mai mari reţele de socializare la momentul actual. Facebook a adunat în câteva săptâmâni două treimi din studenţii de la Harvard în comunitatea online. Au urmat alte trei şcoli de renume din SUA, printre care şi Yale, cu un succes asemănător.

Pâna la sfârşitul anului şcolar 2004, Facebook era comunitatea online a 29 de universităţi din întreaga America.

Citeşte mai multe despre ce spunea Mark Zuckerberg despre Facebook în 2005 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici