Ce sunt deviaţiile sexuale. Sarea şi piperul relaţiilor sau anomalii

Apucăturile mai ciudate în pat nu trebuie automat considerate deviaţii, ele devin problematice când acaparează viaţa sexuală şi încalcă legea. Aceste orientări sunt mai frecvente în rândul bărbaţilor, femeile fiind adesea "victime". Specialiştii pun deviaţiile pe seama predispoziţiei genetice sau a abuzurilor din copilărie.

43 afișări
Imaginea articolului Ce sunt deviaţiile sexuale. Sarea şi piperul relaţiilor sau anomalii

Ce sunt deviaţiile sexuale. Sarea şi piperul relaţiilor sau anomalii (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Fetişurile sunt considerate normale dacă sunt acceptate de ambii parteneri şi nu implică mutilare. Masturbarea în public sau practicile sado-masochiste sunt însă considerate deviante.

Parafilia este o deviaţie sexuală caracterizată de fantezii considerate ciudate şi deloc excitante de către alţii, parafilicul fiind adesea etichetat "pervers". În categoria devianţelor intră pedofilia, exhibi ţionismul, fetişismul, frotteurismul, masochismul, sadismul şi voyeurismul.

Află mai multe despre obiceiurile sexuale pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici