Cea mai mare cadere pe bursa din ultimii trei ani

Dezastru - astfel descriu brokerii evolutia de ieri a bursei, cand BET, indicele principal al pietei, a pierdut 7,3%, cea mai mare scadere din ultimii trei ani. In doar o zi, companiile de la BVB au pierdut din capitalizare 1,3 miliarde euro.

4 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare cadere pe bursa din ultimii trei ani

Cea mai mare cadere pe bursa din ultimii trei ani

Brokerii vorbesc ca de scaderea dramatica de ieri este vinovat un singur investitor strain, care a primit ordin de a vinde “tot” pe Romania, dar alte opinii din piata spun ca principalul vinovat a fost panica instalata in randul investitorilor, dupa ce unele fonduri mai mari au inceput sa vanda.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici