Cel mai absurd şantier din ţară

Angajamentele repetate ale foştilor primari generali au avut un singur rezultat: în patru ani, au fost finalizate fix trei străzi din centrul istoric al Bucureştiului. Actuala administraţie plusează şi promite că va reabilita 11 străzi în nici patru luni.

7 afișări
Imaginea articolului Cel mai absurd şantier din ţară

Cel mai absurd şantier din ţară

"Bucureşti, I love you", stă scris cu vopsea roşie pe zidul unei clădiri fără tencuială, acoperiş şi ferestre, de pe strada Şelari, din cea mai veche zonă a Capitalei.Declaraţia de dragoste se reflectă în vitrina unui magazin de antichităţi de vizavi, în faţa căruia tronează un morman de zăpadă înconjurat de bare de metal. Vânzătoarea din magazin dezvăluie misterul grămezii care ocupă trotuarul şi un sfert din stradă: sub zăpadă sunt cărămizi scoase din pavaj pentru că acolo au început, înainte de sărbători, lucrări de înlocuire a ţevilor de canalizare.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici