Cel mai scurt an şcolar postdecembrist

Numărul de ore petrecute de elevi la cursuri a fost redus la aproape trei sferturi în anul şcolar 2009-2010, care a devenit astfel cel mai scurt din istoria post decembristă. Peste el au trecut mai multe „calamităţi” politice, criza economică, gripa nouă, examenele susţinute în timpul orelor şi destule greve.

15 afișări
Imaginea articolului Cel mai scurt an şcolar postdecembrist

Cel mai scurt an şcolar postdecembrist

Urmarea: cele 173 de zile lucrătoare, care ar fi trebuit să fie "acoperite" cu activităţi educative, au fost de fapt, la o centralizare generală, doar 130. Întreruperile de activitate nu au fost însă constante în toate judeţele. Elevii buzoieni adaugă la toate aceste ore "tăiate" încă o lună de proteste ale dascălilor.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici