Cele 8,7 milioane € raman la Loterie

Ultima saptamana a fost cea mai 'nebuna' din istoria Loto 6/49. Premiul estimat initial la 8,3 milioane a ajuns ieri la 8,7 milioane de euro, dupa ce jucatorii au investit in sapte zile 7,8 milioane de euro, adica 27.921.563 lei. Nici una dintre cele 5.755.961 de variante jucate nu a fost insa, nici de data aceasta, castigatoare.

1 afișare
Imaginea articolului Cele 8,7 milioane € raman la Loterie

Cele 8,7 milioane € raman la Loterie

Cei care au tot amanat inregistrarea biletelor au stat, ieri, la cozi si cate doua ore, in fata agentiilor Loto. Au facut calcule, au bifat zile de nastere sau aniversari si au asteptat cu totii, cu sufletul la gura, rezultatul extragerii.  46, 34, 45, 3, 19, 30. Ah! Nici de data asta nu le-a ghicit nimeni! Cele 8,7 milioane de euro puse in joc la categoria I mai raman o saptamana la Loterie, iar febra jocului va atinge cote fara precedent. La categoria a II-a, 52 de bilete vor fi recompensate cu 38.200 lei fiecare, iar la a III-a 3.046 de variante vor fi premiate cu cate 978 lei. Urmatorul premiu la 6/49 va depasi 9 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici