Cele mai aglomerate aeroporturi din lume

În fiecare an, milioane de pasageri trec prin cele mai aglomerate aeroporturi din lume, iar pistele intersectate creează forme ciudate şi modele ce pot fi văzute doar din satelit.

11 afișări
Imaginea articolului Cele mai aglomerate aeroporturi din lume

Cele mai aglomerate aeroporturi din lume (Imagine: Mediafax Foto)

Anul trecut, cel mai aglomerat aeroport din lume a fost Hartsfield Jackson din Atlanta - pe aici au trecut nu mai puţin de 89,33 de milioane de pasageri.

În top se mai află şi aeroportul Beijing Capital International, cu 73,8 milioane de călători, O'Hare International, cu 66,6 milioane, şi Heathrow din Londra, cu 65,8 milioane, urmat la mică distanţă de Tokyo International, cu 64 de milioane.

Citeşte mai multe despre cele mai aglomerate aeroporturi pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici