Cele mai deocheate şedinţe foto ale vedetelor!

Ce vinde mai bine decât o femeie goală? Două femei goale! Aceasta este şi reţeta adoptată de revistele interzise minorilor, pictorialele lesbi fiind în topul vânzărilor, pentru că nu degeaba, cea mai răspândită fantezie a bărbaţilor este să facă amor cu două femei.

17 afișări
Imaginea articolului Cele mai deocheate şedinţe foto ale vedetelor!

Cele mai deocheate şedinţe foto ale vedetelor!

Chiar dacă joacă teatru pentru marketing, protagonistele au reuşit să pună pe jar publicul masculin şi să intre de minune în pielea unor lesbiene veritabile. Unele şi-au asumat înclinaţia către bisexualitate, altele au strigat în gura mare că sunt heterosexuale convinse, însă, în ambele cazuri, şedinţele foto deocheate au avut ca scop banii şi intenţia de a şoca.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici