"Cele mai grave şapte cazuri de bolnavi de pe planetă"

Tragedia de la Maternitatea Giuleşti a fost mutată la Spitalul „Grigore Alexandrescu" din Capitală, care a devenit peste noapte cel mai fierbinte centru sanitar din România. Aici se încearcă salvarea celor şapte bebeluşi care au scăpat cu viaţă din flăcări.

7 afișări
Imaginea articolului "Cele mai grave şapte cazuri de bolnavi  de pe planetă"

"Cele mai grave şapte cazuri de bolnavi de pe planetă"

"Putem spune fără să greşim că sunt cele mai grave şapte cazuri de bolnavi de pe planetă" a declarat pentru România Liberă managerul spitalului de copii din Capitală, doctorul Dan Enescu."Dacă ţinem cont de statisticile Organizaţiei Mondiale Sănătăţii, cele mai mici şanse de supravieţuire le au nou-născuţii şi arşii. Aici e vorba de arşi care nici măcar nu sunt nou-născuţi, ci născuţi prematur, care au jumătate din greutatea normală, un sistem imunitar insuficient dezvoltat şi o funcţionare defectuoasă a organelor. Vă daţi seama că şansele de supravieţuire devin extrem de mici", spune medicul Dan Enescu.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici