„Cenzorul“ Nistorescu şi procurorii presei

Cotidianul a inventariat reacţiile stârnite de instalarea noului director editorial, Cornel Nistorescu, precum şi de către decizia acestuia de a retrage de la deschiderea site-ului cotidianul.ro articolul referitor la relaţia lui Petru Romoşan cu Securitatea. Startul a fost dat de blogurile jurnaliştilor.

5 afișări
Imaginea articolului „Cenzorul“ Nistorescu şi procurorii presei

„Cenzorul“ Nistorescu şi procurorii presei

Alexandru Brăduţ Ulmanu, jurnalismonline.ro:
Nu mai ştiu a câta oară se schimbă conducerea editorială a Cotidianului în numai câţiva ani, dar cu siguranţă numirea lui Cornel Nistorescu este dintre cele mai importante, având în vedere proeminenţa acestuia. Întrebarea este ce influenţă va avea apariţia lui Nistorescu în redacţie asupra modului în care este structurat ziarul. Rămâne de văzut dacă la Cotidianul a venit încă un „nume“ sau un conducător.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici