CETĂŢEANUL ISĂRESCU, DEGHIZAT ÎN CUZA, UMILIT DE FUNCŢIONARA DE LA GHIŞEU

Cetăţeanul Isărescu este un mic om de afaceri, are probleme când merge să-şi plătească taxele şi îşi face griji în privinţa pensiei. În rolul de "simplu cetăţean", guvernatorul BNR are experienţe traumatizante. Acum o săptămână, aflat într-o vizită la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, s-a întâlnit cu oamenii de afaceri locali, cărora le-a povestit cum s-a deghizat "precum Cuza" şi a fost umilit la ghişee de funcţionare.

3 afișări
Imaginea articolului CETĂŢEANUL ISĂRESCU, DEGHIZAT ÎN CUZA, UMILIT DE FUNCŢIONARA DE LA GHIŞEU

CETĂŢEANUL ISĂRESCU, DEGHIZAT ÎN CUZA, UMILIT DE FUNCŢIONARA DE LA GHIŞEU

"Le-am întrebat: ce faceţi acolo? Şi mi-au răspuns: Da' ce te interesează pe dumneata? Uite că mă interesează!" a povestit guvernatorul. Isărescu s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că un producător de vin trebuie declare cantitatea de vin produsă pe soiuri. "La ce le-o trebui nu ştiu. Ca şi cum, dacă se introduce acciza, va fi una diferită pe soiuri de vin. Dacă asta nu e birocraţie, nu ştiu cum să o numesc". Isărescu este un producător de vinuri recunoscut în branşă, iar vinurile sale produse la Drăgăşani, din soiul Crâmpoşie, sunt cerute de restaurantele scumpe.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici