CEZ intra pe eolian cu o achizitie de peste 100 mil. €

Gigantul energetic CEZ Cehia, prezent pe piata din Romania prin fosta Electrica Oltenia, urmeaza sa semneze un acord de preluare a proiectului eolian al Continental Wind Partners (CWP) din Dobrogea.

3 afișări
Imaginea articolului CEZ intra pe eolian cu o achizitie de peste 100 mil. €

CEZ intra pe eolian cu o achizitie de peste 100 mil. €

Semnarea ar putea avea loc zilele acestea, iar tranzactia va fi una dintre cele mai mari din domeniu si se va cifra la peste 100 mil. euro, sustin surse apropiate discutiilor. Oficialii CEZ nu au dorit sa comenteze informatiile Business Standard, spunand ca firma-mama din Cehia va anunta public eventuala semnare, fiind listata.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici