'CFR E LIDER DE MOMENT'

Mirel Rădoi îi atacă dur pe clujeni. Căpitanul Stelei spune că ardelenii doar au profitat de forma slabă a rivalilor. Mirel Rădoi a simțit că e momentul ca înaintea unui meci extrem de important căpitanul să vorbească.

4 afișări
Imaginea articolului 'CFR E LIDER DE MOMENT'

'CFR E LIDER DE MOMENT'

"CFR e zero în Europa. Nu a demonstrat nimic, faţă de Steaua, care a jucat deja în Liga Campionilor. În plus, în ultimii ani, noi am disputat şi o semifinală de Cupa UEFA. Aşa că…", a declarat Radoi.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici