Chelu si Staicu in razboi pentru o avere de 600 mil. €

Presedintii a doua societati de investitii financiare (SIF), Catalin Chelu de la SIF Moldova si Dinel Staicu de la SIF Oltenia, au intrat in conflict public pentru prima data in istoria celor mai mari investitori institutionali de pe piata romaneasca de capital.

5 afișări
Imaginea articolului Chelu si Staicu in razboi pentru o avere de 600 mil. €

Chelu si Staicu in razboi pentru o avere de 600 mil. €

Miza este conducerea SIF Oltenia, care are active nete de 607 milioane de euro, vedetele portofoliului societatii fiind BRD, Petrom si Banca Transilvania.Adunarea generala a SIF Oltenia l-a confirmat, vineri, pe Dinel Staicu in functia de presedinte al SIF Oltenia, dar principalul sau oponent, Catalin Chelu, va cotesta in instanta hotararea AGA.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici