Chiriile office din vest au bătut Bucureştiul

Punctul de atracţie al companiilor în ceea ce priveşte locaţiile pentru birouri era până acum cu siguranţă Bucureştiul, dar se pare că pe această piaţă a mai apărut un nou adversar: zona de vest a ţării.

1 afișare
Imaginea articolului Chiriile office din vest au bătut Bucureştiul

Chiriile office din vest au bătut Bucureştiul

În partea de vest a României, chiriile medii pentru spaţiile de birouri au început să rivalizeze cu cele din Capitală, ajungând chiar, în unele cazuri, să le depăşească, potrivit reprezentanţilor companiei imobiliare Remax.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici