Cifrele lui Isarescu pentru franarea creditarii

Majorarile substantiale de salarii nu vor mai fi luate in calcul la acordarea unui credit, iar suma maxima va fi stabilita in functie de cele mai rele conditii de piata din ultimul an si jumatate.

2 afișări
Imaginea articolului Cifrele lui Isarescu pentru franarea creditarii

Cifrele lui Isarescu pentru franarea creditarii

Acestea sunt cele doua noi restrictii propuse de BNR pentru limitarea creditarii si reducerea riscului de nerambursare, potrivit unui proiect de modificare a regulamentului de creditare pus in dezbatere publica.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici