Cine este antreprenorul român care conduce o afacere de 150.000 de euro

A avut nevoie de un costum potrivit pe măsura lui şi l-a creat singur. Aşa începe povestea unui antreprenor de 27 de ani din Bucureşti care a pus bazele unui start-up care croieşte costume bărbăteşti la comandă pentru mediul de business. Investiţia iniţială a fost una destul de mică - mai puţin de 5.000 de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Cine este antreprenorul român care conduce o afacere de 150.000 de euro

Cine este antreprenorul român care conduce o afacere de 150.000 de euro

Între o cafea cu partenerii de afaceri şi întâlnirea cu câţiva investitori, un antreprenor sau un director de multinaţională, de până în 45 de ani, îşi comandă un costum potrivit pentru cele două ocazii. Şi nu oricum. Marius Dan, un antreprenor român de 27 ani, a adus şi în România conceptul de "Measure&Go", adică acel costum potrivit pentru cei scunzi sau înalţi. El este asociat cu încă doi tineri, care ocupă funcţia de managing partner - Alin Copindeanu (23) şi Alexandru Tudoroiu (21).

Practic, în mai puţin de o oră, unul dintre cei trei împreună cu un croitor îţi va lua măsurile şi în maximum 20 de zile vei avea produsul finit. Gri, bleu sau chiar mov, culoarea materialului nu este o piedică, la fel şi căptuşeala sau butonii. Practic, îţi poţi alege orice culoare, în romburi sau carouri, doar imaginaţie să ai.

Preţul unui astfel de costum variază între 500 şi 600 de euro, iar majoritatea clienţilor aleg un model clasic, deşi ei oferă costume de business, de ceremonie (de exemplu nunţi) şi casual. Un model ceva mai exclusivist ajunge până la 800 de euro. Toate costumele sunt realizate într-un atelier de croitorie, ei ocupându-se doar de partea financiară a afacerii. Copindeanu spune că sunt angajaţi circa opt croitori, cel mai vârstă având 70 de ani. Pe lună, ei realizează circa 40-50 de costume.

Citeşte mai multe despre antreprenorul român care conduce o afacere de 150.000 de euro pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici