Cine mai are nevoie de Davos?

Agenda evenimentelor din spaţiul european la sfârşitul săptămânii trecute a fost marcată de obişnuitul Forum Economic Mondial de la Davos, organizat în fiecare an la sfârşitul lunii ianuarie.

9 afișări
Imaginea articolului Cine mai are nevoie de Davos?

Cine mai are nevoie de Davos?

"Normal, Davosul n-ar mai fi trebuit să existe", afirmă într-una din corespondenţele sale editorialistul Jean-Marc Vittori, trimis special la Davos al cotidianului "Les Echos", un bun cunoscător al dosarelor acestui forum care atrage anual sute de şefi de state şi Guverne, miniştri, importanţi oameni politici ai lumii, mari bancheri, patroni, profesori, oameni de cultură şi artă, ziarişti. Acest uriaş "business party", adaugă ziaristul, "ar fi trebuit să-şi piardă din aureolă, dat fiind că toate ideile, sugestiile lansate de-a lungul anilor au fost totalmente măturate de criza financiară ce a atins apogeul în 2008".

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici