Cine mai ascultă de Guvern?

Numărul bugetarilor din administraţiile locale va fi stabilit în funcţie de numărul de locuitori din fiecare oraş şi comună, potrivit standardelor unitare de cost pentru administraţiile locale discutate de miniştrii Finanţelor şi Administraţiei cu liderii din teritoriu. Astfel, cei care rămân în afara acestui calcul vor fi trimişi în şomaj, adică peste 50% din numărul total de angajaţi din primării, Consilii Locale şi Judeţene.

3 afișări
Imaginea articolului Cine mai ascultă de Guvern?

Cine mai ascultă de Guvern?

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici