Ciorcilă, zânul de la Banca Transilvania

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, alături de alţi trei bancheri, a fost deferit justiţiei pentru manipularea pieţei de capital, în legătură cu modul de tranzacţionare a acţiunilor băncii, din care s-a obţinut un profit ilicit de aproape 200.000 de lei, au informat ieri procurorii de la Crimă Organizată.

4 afișări
Imaginea articolului Ciorcilă, zânul de la Banca Transilvania

Ciorcilă, zânul de la Banca Transilvania

Cercetările efectuate de procurorii D.I.I.C.O.T. în această cauză nu au avut ca obiect şi nu au stabilit abateri de la legislaţia bancară şi activitatea persoanelor juridice - Banca Trasilvania şi Bank of Cyprus Public - Sucursala România, rezultând în mod indubitabil că faptele inculpaţilor au fost săvârşite în nume propriu, fără implicarea unităţilor bancare.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici