Circuitul banilor Petrom-Vîntu-Popa

Filiera transfrontalieră prin care Sorin Ovidiu Vîntu l-a "întreţinut" pe fugarul Nicolae Popa îşi are originea în tunurile date pe spatele corporaţiei Petrom.

3 afișări
Imaginea articolului Circuitul banilor Petrom-Vîntu-Popa

Circuitul banilor Petrom-Vîntu-Popa

Contul offshore al firmei Comac Ltd. din Nicosia, controlată de Vîntu, din care Popa primea regulat bani, a fost capitalizat în perioada 2003-2007, atunci când tandemul SOV - Liviu Luca făcea avere asigurând mentenanţa Petrom. Aceste servicii erau prestate prin intermediul companiei Petromservice, înfiinţată iniţial de sindicaliştii din Petrom conduşi de Liviu Luca şi preluată ulterior de Vîntu.


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici