Cîrţu răspunde numai în faţa lui Becali pentru rezultate: "Am un singur şef în Ghencea: Gigi Becali!"

La ora 12:00, Sorin Cîrţu a păşit în sala de conferinţe a stadionului Steaua. Îmbrăcat în treningul echipei, cu iniţialele "SC" pe piept, Cîrţu a vorbit 40 de minute.

6 afișări
Imaginea articolului Cîrţu răspunde numai în faţa lui Becali pentru rezultate: "Am un singur şef în Ghencea: Gigi Becali!"

Cîrţu răspunde numai în faţa lui Becali pentru rezultate: "Am un singur şef în Ghencea: Gigi Becali!"

Şi-a schiţat planurile pentru cele trei luni pe care le va petrece în Ghencea: "Vom juca 4-4-2 şi 4-2-3-1, sînt sistemele la care acest lot se pliază cel mai bine", "Toţi jucătorii vor primi cîte o şansă", "Dacă e cineva la Steaua care nu crede că putem să ne îndeplinim obiectivele, atunci va sta deoparte, indiferent de numele lui!".

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici