Cît a costat pentru MApN cearta cu Becali: 2 milioane de euro!

Gigi Becali are planul pus la punct pentru a se întoarce în Ghencea: lasă stadionul în paragină, după care intră la negocieri pentru a lua stadionul în concesiune. Practic, pentru şeful Stelei toate s-au aşezat cum se putea mai bine. Singurul care pierde e Ministerul Apărării.

5 afișări
Imaginea articolului Cît a costat pentru MApN cearta cu Becali: 2 milioane de euro!

Cît a costat pentru MApN cearta cu Becali: 2 milioane de euro!

Conform calculelor lui Becali, MApN a pierdut aproape două milioane de euro după acest scandal. 60.000 de euro vin din chiria pe cele trei luni scurse de la finalul campionatului, iar refacerea gazonului din Ghencea va costa ministerul aproape 140.000 de euro. Asta e cea mai mică problemă, pentru că Becali are de gînd să ceară în instanţă banii pentru toate îmbunătăţirile aduse de el stadionului.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici