Citiţi aici toate interceptările care au dus la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

România Libera publică integral toate interceptările telefonice dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Nicolae Popa în baza cărora judecătorii au dispus arestarea pentru 29 de zile a omului de afaceri şi a doi dintre colaboratorii săi, Octav Ţurcan şi Alexandru Stoian.

9 afișări
Imaginea articolului Citiţi aici toate interceptările care au dus la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

Citiţi aici toate interceptările care au dus la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu

Din documentul oficial al procurorilor lipsesc doar datele de stare civilă ale protagoniştilor, adresele şi numerele lor de telefon, date personale care sunt protejate prin lege. Intertitlurile aparţin redacţiei.

Citeste toata srea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici