Clanul Becali a alergat cu buldozerul 17 măicuţe

Gigi Becali a reuşit să bage frica în 17 măicuţe de la Mănăstirea Christiana, situată pe Şoseaua Pipera. În războiul său cu Arhiepiscopia Bucureşti pentru un teren de 15.000 de metri pătraţi, estimat la circa 30 de milioane de euro, care se află în folosinţa mănăstirii, latifundiarul a încercat să-şi facă singur dreptate cu buldozerul.

1 afișare
Imaginea articolului Clanul Becali a alergat cu buldozerul 17 măicuţe

Clanul Becali a alergat cu buldozerul 17 măicuţe

Luna trecută, măicuţele au depus o plângere la Secţia 6 de Poliţie contra nepotului latifundiarului, Lucian Mihai Becali, după ce s-au trezit la poartă cu buldozerele trimise de acesta pentru a dărâma gardurile mănăstirii.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici