Clopotul de un miliard al lui Băsescu bate din banii românilor

Ridicarea bisericii celei noi din in­cinta Administraţiei Prezidenţiale a fost o ambiţie tipică a actualului şef al sta­tului român, pentru că sub manda­tul lui Ion Iliescu fusese ridicată o alta, dar mai modestă şi mai ieftină, în care însă nu se puteau ţine slujbe.

7 afișări
Imaginea articolului Clopotul de un miliard al lui Băsescu bate din banii românilor

Clopotul de un miliard al lui Băsescu bate din banii românilor

Cei mai mulţi au uitat că, totuşi, pri­mul dintre şefii de stat postdecembrişti ai României care s-au preocupat de re­fa­cerea bisericii din incinta Palatului Co­troceni a fost Emil Constantinescu.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici