Codul Muncii, prins în războiul politic

PSD şi PNL depun o moţiune de cenzură împotriva noului proiect. Dacă în cazul PSD nu este o surpriză, PNL contestă o lege considerată de dreapta. România va avea cel mai probabil un nou Cod al Muncii, în condiţiile în care Uniunea Social-Liberală nu are suficiente voturi pentru a demite Guvernul Boc.

3 afișări
Imaginea articolului Codul Muncii, prins în războiul politic

Codul Muncii, prins în războiul politic

Guvernul îşi angajează astăzi răspunderea pe Codul Muncii în faţa Parlamentului. Până la dezbaterea moţiunii de cenzură, care va fi programată cel mai probabil pe 16 martie, taberele aflate în luptă încearcă să puncteze la capitolul imagine. PDL, prin vocea premierului Emil Boc, insistă pe faptul că noul act normativ va încuraja mediul de afaceri, iar salariaţii competenţi nu au de ce să se teamă.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici