Coman către fani: "Nu vă voi trăda! Niciodată nu o să joc la Steaua sau la Dinamo!"

Dani Coman face o declaratie de dragoste fanilor rapidisti, pe care ii asigura ca nu ii va trada niciodata jucand in Ghencea sau in Stefan cel Mare.

4 afișări
Imaginea articolului Coman către fani: "Nu vă voi trăda! Niciodată nu o să joc la Steaua sau la Dinamo!"

Coman către fani: "Nu vă voi trăda! Niciodată nu o să joc la Steaua sau la Dinamo!"

Portarul exilat la echipa a doua mai spune ca iubeste Rapidul de cand era mic, nu doar de cand a venit in Giulesti."Daca maine va trebui sa ma las de fotbal, nu regret deloc decizia pe care am luat-o. Imi pare rau doar ca nu mai pot juca la Rapid. Dar asta e viata! Merg in alta parte si o sa joc, poate peste o luna, doua-sase, a spus Coman.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici