Comisia juridica se spala pe maini de dosarul Mitrea

In justificarea acestei situatii fara precedent a fost reamintit principiul separarii puterilor in stat.

2 afișări
Imaginea articolului Comisia juridica se spala pe maini de dosarul Mitrea

Comisia juridica se spala pe maini de dosarul Mitrea

Varianta neformularii unei recomandari a intrunit aprobarea majoritatii membrilor Comisiei juridice, inregistrandu-se 20 de voturi pentru si doar doua impotriva raportului, acestea din urma apartinand deputatilor PD-L. In raport vor fi incluse doar pozitiile fiecaruia dintre cei sapte raportori, obiectiuni ale deputatilor de ordin procedural, legate de faptul ca sesizarea a venit de la DNA si nu de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si fragmente din stenograma audierii lui Miron Mitrea.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici