Companiile de la Bursă nu-şi merită investitorii

"Piaţa românească de capital se confruntă în momentul de faţă cu un paradox, în sensul că deşi economia este în creştere, iar rezultatele companiilor listate sunt bune, cotaţiile acestora cunosc deprecieri consistente", a declarat Stere Farmache, preşedinte şi director general al Bursei de Valori Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Companiile de la Bursă nu-şi merită investitorii

Companiile de la Bursă nu-şi merită investitorii

În prezent, investitorii acţionează mai mult sub impactul evoluţiilor determinate de criza financiară globală, decât pe baza datelor fundamentale ale emitenţilor, a mai subliniat acesta cu prilejul dezbaterii organizate de BVB cu privire la pieţele bursiere în contextul evoluţiei economiei româneşti din primul semestru. Reticenţa investitorilor este accentuată puternic de faptul că nu sunt stimulaţi să-şi menţină portofoliile prin cotă-parte din profitul companiilor listate.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici