Companiile renegociaza la sange pretul chiriilor

Multe dintre companii au trecut la renegocierea chiriilor pentru spatiile comerciale sau de birouri pe care le ocupa, cu scopul de a taia din principalele costuri, intr-un an in care toata lumea se concentreaza pe a-si dramui lichiditatile.

1 afișare
Imaginea articolului Companiile renegociaza la sange pretul chiriilor

Companiile renegociaza la sange pretul chiriilor

Vodafone, Flamingo, Domo, Edipresse, Depozitul de Calculatoare sunt doar cativa dintre cei care incearca sa obtina o reducere de circa 10-20% a chiriilor de la proprietarii spatiilor pe care acestia le folosesc.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici