Concurenţa intră puternic în bănci

Populaţia plătea pentru creditele la care dobânda nu era transparentă cât credea banca de cuviinţă, iar acest gen de contracte nu au fost corecte şi nici nu ar fi trebuit să existe, a declarat, ieri, preşedintele Consiliului Concurenţei (CC), Bogdan Chiriţoiu.

7 afișări
Imaginea articolului Concurenţa intră puternic în bănci

Concurenţa intră puternic în bănci

"Cuiul lui Pepelea este la creditele vechi, unde avem fie comisioane care nu se regăsesc în noua listă, fie unde dobânda nu era transparentă, adică era un pic la bunul plac al băncii, lucru care economic cel puţin nu este corect - primesc 100.000 de euro şi plătesc cât crezi tu de cuviinţă -, este un dezechilibru mare de forţe", a spus Chiriţoiu.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici