Confirmarea: Andreea Vass Paul a făcut lobby la doi minştri pentru afacerea „Palatul Ştirbey”

Consilierul personal pe probleme economice al premierului Boc, Andreea Vass Paul, a făcut presiuni asupra a doi miniştri ai culturii, Theodor Paleologu şi Kelem Hunor, pentru ca aceştia să aprobe proiectul imobiliar Palatul Ştirbey.

82 afișări
Imaginea articolului Confirmarea: Andreea Vass Paul a făcut lobby la doi minştri pentru afacerea „Palatul Ştirbey”

Confirmarea: Andreea Vass Paul a făcut lobby la doi minştri pentru afacerea „Palatul Ştirbey”

Ziarul "Puterea" a scris, pe 11 octombrie, despre implicarea Andreei Vass Paul şi a soţului său, Mihai Cristian Paul, în acest proiect imobiliar controversat. La acea dată, atât consilierul personal al premierului, cât şi soţul său au negat vehement orice formă de implicare în acest proiect şi orice legătură cu Ovidiu Popescu, proprietarul monumentului istoric Palatul Ştirbey şi beneficiarul proiectului imobiliar evaluat la 120 de milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici